12
Jun
09

Dating

the couple

Salam..
pict ni aku capture somewhere in MIri. This lovely couple tengah baik punya dating bawah Pokok kelapa. sambil layan jinga senja. Lucky, pokok tu tadak buah. maybe owner kawasan tu tanam pokok yg jenis tadak buah kot (ada ka?)…
nway, aku suka pisition of the cople. tak rapat. than dipisah okeh pokok tu (tak tau la kalau ada org lain belakang pokok tu)


10 Responses to “Dating”


  1. June 13, 2009 at 12:00 am

    Simple tetapi cantik!

  2. June 13, 2009 at 5:18 pm

    lawa bob..! sunset n penuh meaning tuh..! eh ko penah bukak blog ni tak..?

    http://www.digitalmukmin.com/

    ngan

    http://ustazazhar.com/

    kalau lum.. try la.. aku suka sgt.. sambil layan ceramah n gambar yg cantik..

  3. June 14, 2009 at 4:48 pm

    >> cantik ni…
    >> combination of sunset dan subject couple tu…
    >> great eye…

  4. June 15, 2009 at 7:24 am

    hehe … bkn musim kot … tu yg x ader buah … hehe

  5. June 16, 2009 at 12:25 am

    teringat aku kat jingga…huhu

    aku fly balik kedah ja

  6. 9 Salfaezan
    July 29, 2009 at 12:15 am

    Masa tgk kt fp aku mati2 ingat couple yg tgh dating tu hang. Patut tajuknya SKODENG


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: