12
Aug
10

Selamat Pengantin Baru Jo & Meru

Sabtu lepas,
Dengan Izin Allah, dan persetujuan Bapa pengantin perempuan mereka selamat diijabkabulkan. Selamat pengantin baru Jo dan isterinya Mehrunisa (betul tah ejaannya)
Aku ni bukanlah pandai nak shoot orng akad nikah ni.. tapi, dah orang minta tolong.. tolong la kan🙂
Ini kali pertama aku menghadiri majlis akad nikah di sarawak.. Alhamdulillah semua berjalan lancar… Semoga pasangan dirahmati, diberkati dan dipanjangkan jodoh hingga kehujung nyawa Insyallah..



Dah Sah baru boleh pegang😉


5 Responses to “Selamat Pengantin Baru Jo & Meru”


  1. August 16, 2010 at 1:51 pm

    Boleh asah lagi..
    salam Ramadhan to you and orang rumah… =)

  2. August 18, 2010 at 6:11 pm

    bro … at least ada juga details shots tu … hobby keep it as hobby tp kalau ada org minta tolong, tolong je😉

  3. August 23, 2010 at 6:55 am

    aku suka gambor 2nd last tu ……. ada ‘action’
    ps: i am back …. for a while


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: