11
Dec
10

Mulu Trip Ep. 3

mmm. sambung lagi…

kalau nak tau, ni la bilik kami beradu untuk 2 malam disana.. luas betul.. rasanya kalo nak save, bleh sumbat dlam 6 org kalo gang2 bujang nak datang sini laaa… hehe


Malam pertama tu hujan.. pict ni diambil bila hujan dah mula reda… still ada air menitik dari daun2 pokok kat atas kepala.

ni la tempat kami dinner.. the food? sedapppp… ada grill ikan, kambing, daging.. lauk.. macam2 adaa.. hhehe kembung laaa pewut aku..

siap ada candle (pelita aku rasa lebih sesuai) . .

Sambil dinner layan life cultural performance.. sebenarnya deorang ni semua staff royal mulu..😉

mana lagi tempat nak tengok org penan main tarian singa kan… 1 m’sia is it?

aku lupa apa nama tarian nii.. tp, memang standard kat s’wak ni..

lastly, pengunjung diberi peluang menyumpit.. hehe.. sumpit belon sampai pecah.. 3kali jaa peluang seorang..

hmm…. banyak lagi nak crita.. sambung lagi k.. esok tu kami kena bangun awal. nak ke gua angin, gua perempuan (lady cave) dan gua air jernih (clear water cave)..


12 Responses to “Mulu Trip Ep. 3”


  1. December 11, 2010 at 1:12 pm

    Berapa package trip ni?
    Mcm best je.. =)

    • 2 schoepentoeter
      December 11, 2010 at 2:12 pm

      package bley tahan gak sis… cuba surf Website royal Mulu.. ada few package ditawarkan kat sana.. tp, ada banyak lagi tempat penginapan dan agent pelancungan lain disana. Antaranya Borneo Rainforest ..

  2. December 12, 2010 at 3:45 am

    Cantek nya bilik tidor tu. Dia orang pakai hardwood floor ke? Berapa semalam. Kami belum tiba lagi Miri lagi. Insallah one day.
    Sexy orang miri tu pakai seluar tengah tarian singa nya

    • 4 schoepentoeter
      December 12, 2010 at 4:09 pm

      Not only floor.. tinggal bilik air ngan tiang ja yg batu🙂
      kalo tak silap 3++ kot per room.. Insyallah, nanti sampai la tu😉

  3. December 13, 2010 at 1:11 am

    bilik tido best.. gmbr2 pun best… bile tgk nih, mesti ramai teruja nak gi mulu:) slalu org nak dtg kuching jek kan..

    • 6 schoepentoeter
      December 13, 2010 at 6:01 am

      tido sampai tak ingat dunia sis.. (pasal letih sesangat) heheh . .
      ni blom sampai part dalam gua lagi.. tungguuu… ;p

  4. December 13, 2010 at 12:58 pm

    bilik tu nampak mmg spacious la bro….he he dakupun rasa semacam melihat org penan menari tarian singa…

  5. December 14, 2010 at 8:12 pm

    aku suka tgk gambar bilik tu … luas! confirm puas hati😉

  6. December 19, 2010 at 5:29 pm

    Lama x masuk ushar2 blog hang…Perrgghh…byk gmbaq scenary yg cun2…Bila nk p shoot sama2 bro?

  7. 12 schoepentoeter
    December 20, 2010 at 5:29 am

    biasa2 ja bro.. beginner🙂
    tunggu aku blik kedah bro.. maybe CNY ni kot.. hehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: