20
May
11

Curtin University, Miri

Salam..
mesti ramai yg tak tau kan yg kat Miri ada satu University yg agak ternama.. Aku kalo tak kerja kat Miri pun mungkin gagal mengesan kehadiran Uni ni..
Bila join Ansara Kelab Miri dapat la jumpa budak2 Curtin ni.. rupanya diorang ni result semua kencang2.
Sebenarnya Curtin ni adalah franchise dari Aussie.. Kira budak2 dia ni boleh dianggap geng study Ober the Sea la kann.. hehhe
Sebelum balik KL hari tu sempat la aku menyesatkan diri ke dalam kampus diorang ni dengan bantuan seorang member yg join Ansara..
Rupanya cantik view kat dalam tuu.. siap ada tasik yg agak besar, kalau tak silap aku tasik ni semula jadi rasanya…
Ishhh… rugi pulak rasanya tak tau port ni awal2… huhu..
Nway.. thanks to my friends tu yg tolong bawa aku ke port yg cantik kat dalam curtin…

Mahasuci Allah… Engkaulah sebaik-baik Pencipta..


2 Responses to “Curtin University, Miri”


  1. May 21, 2011 at 3:43 am

    Mostly anak2 pekerja SESCO dpt study kat sini..
    Branded uni~
    Nice view anyway.

  2. 2 dila
    May 21, 2011 at 9:06 am

    hehehe..cantik nye..camera mahal ek?awesome!;)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: