26
Jun
11

Putrajaya

Salam pagi ahad.. pagi minggu ni apa nak buat ek..
Tunggu wife siap jap .. pas ni dah janji nak bawa dia g Ikea.. semalam p lewat dah.. tak sempat nak ushar lebih2 hehehe

hmm.. back to the topic…
dah lama aku teringin nak shoot kat sini. tp, laut cina selatan menjadi penghalang.. hohoohoooo…
apa pun, 2 minggu lepas p amik wife kat aiport mas.. jadi, sengaja keluar awai sikit. singgah Putrajaya jap..
Tak berapa tau jalan kat area tu, surf kat GPS, dia bawa pi ke area cruiser tasik putajaya.. munkin sebab malam tu ada konsert final AF tak ramai orang area tuu..

Apapun, tempat tu agak menarik dengan kombinasi tasik dan bangunan2 yg unik (masjid, KPM n jambatan. Tapi, sebab agak lewat sampai… langit gelap sangat. Maybe lepas ni nak kena repeat lepas magrib kot…
jom….🙂

hmm.. jom g Ikea..
agak2 kalo shoot dalam IKEA depa marah tak? hehhee


5 Responses to “Putrajaya”


  1. June 26, 2011 at 10:05 pm

    Nice capture.
    Lepas nie takde lagi journey kat Borneo Island kan..

  2. July 2, 2011 at 4:01 am

    Lawa gambar tangkap semasa malam hari. Beautifully done.

  3. July 8, 2011 at 10:11 pm

    Oh ya. Kadang kena update map. Sebab tu GPS bawa tempat lain, mungkin map lama. Nasib tak bawa masok tasek. It happened in Bellevue, WA, two women drove right into the lake malam hari tak nampak jln and just use GPS for the direction. Jaga jaga guna GPS tu. tu.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: