15
Jul
11

Jeram di FRIM

Salam…
dah nak dekat sebulan tak update.. hehe.. sorry. alaaa.. tak ramai pun yg masuk sini pun kan.

Apapun, untuk memastikan ruang ini kekal wujud.. dengan bantuan member yg kerja dalam Frim, aku p menembak kat waterfall kat dalam tuu.. kalau pg sendiri, kena bayar kat pintu masuk tuu. pastu, nak mencari lokasi waterfall pun satu hal lg..🙂

Sampai sana pun dah lewat petang, jd shoot dekat waterfall yg paling dekat ngan jalan jer laa..
apa2 pun.. layan..







8 Responses to “Jeram di FRIM”


  1. July 19, 2011 at 11:18 pm

    tulaa..lame x update ni..frim ni mmg bestlaa..ramai gi amek gmbr sini kn..terbaekkkk:)

  2. July 20, 2011 at 3:59 am

    Kenapa dia orang tak bagi map or direction ke? Susah tu boleh sesat.

  3. July 21, 2011 at 6:26 pm

    Kat mana ni…
    Nice pic.

  4. July 24, 2011 at 7:01 am

    You kena cadangkan kpd dia orang suroh buta map.

  5. July 24, 2011 at 7:02 am

    Bukan buta…Buat…he..he

  6. July 27, 2011 at 1:09 pm

    lama rasanya tak ke frim ni … last pegi dgn member2 photographer juga … hehe … tak perasan pula ada sungai ni … hehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: