25
Jan
12

Introducing

Salam..
Lama betul tak update kan. Macam2 hal.. Tetapi yang pasti kerana kemalasan untuk memetik butang tembak menybabkan tak ada hasil buruan baru.

Sekarang dah masuk 2012.. dah masuk tahun baru.. azam mesti pasang baru kan. Munkin kali ni azam baru nak menghidupkan kembali blog buruk aku ni. Mungkin lepas ni banyak gambar model genit aku…

untuk entry pertama ni aku dengan berbesar hati nak mempekenalkan model terbaru aku merangkap puteri kesayangan aku yang dengan izinNYA dilahirkan pada 21-11-2011🙂


4 Responses to “Introducing”


  1. January 26, 2012 at 2:09 pm

    Alhamdulillah… dah ada baby..
    Seangkatan dengan puteri saya. =))

  2. January 26, 2012 at 11:04 pm

    Wahhhh…dah lama x update blog,rupenye die dh ada baby:)tahniah..tahniah..so cute laa weyhhh;)…ok, cant wait to see more photos of her…hehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: