Posts Tagged ‘Putrajaya

03
Jan
13

Selamat Tahun Baru

Happy New Year 2013s

Salam…
“Selamat” what’s does it mean. In Malaysia, when they wishing others, we will start it with this word. In general.. “Selamat” means “safe”… when wishing other it means “happy”. hmmm.. whatever \-/

Anyway, “HAPPY NEW YEAR” to All human out there

I hope that this year will be better that last year in all things that we did/done/do.

Advertisements
11
Aug
11

Salam Ramadhan

Alhamdulillah..
DariNya kita datang kepadaNya kita akan kembali. Cuma bila, dimana dan bagaimana.. hanya Dia yg mengetahuinya.
Ya Allah.. aku bersyukur atas kurniaan Ramadhan dariMu. Semoga segala amal ibadahku sentiasa diterimaMu. Semoga Ramadhan kali ini Kau ampunkan segala kesilapan, kenakalan, kejahilan dan keklilafan ku yang lalu. Jadikanlah kami dikalangan hambaMu yg Bertaqwa.

Diam tak diam dah masuk malam ke 12.. cepat betul masa berlalu kan. Alhamdulillah.. tahun berbuka dan sahur ada orng tolong temankan.. tak seperti tahun2 yg lalu. 🙂

Semoga Allah panjangkan jodoh kita dengan Ramadhan 🙂


bila lagi kita kan bertumuNya.. ?

26
Jun
11

Putrajaya

Salam pagi ahad.. pagi minggu ni apa nak buat ek..
Tunggu wife siap jap .. pas ni dah janji nak bawa dia g Ikea.. semalam p lewat dah.. tak sempat nak ushar lebih2 hehehe

hmm.. back to the topic…
dah lama aku teringin nak shoot kat sini. tp, laut cina selatan menjadi penghalang.. hohoohoooo…
apa pun, 2 minggu lepas p amik wife kat aiport mas.. jadi, sengaja keluar awai sikit. singgah Putrajaya jap..
Tak berapa tau jalan kat area tu, surf kat GPS, dia bawa pi ke area cruiser tasik putajaya.. munkin sebab malam tu ada konsert final AF tak ramai orang area tuu..

Apapun, tempat tu agak menarik dengan kombinasi tasik dan bangunan2 yg unik (masjid, KPM n jambatan. Tapi, sebab agak lewat sampai… langit gelap sangat. Maybe lepas ni nak kena repeat lepas magrib kot…
jom…. 🙂

hmm.. jom g Ikea..
agak2 kalo shoot dalam IKEA depa marah tak? hehhee